Into The Woods – Amersfoort


Met veel plezier presenteren wij u de stedenbouwkundige uitgangspunten+ van het project Into The Woods. De opzet is bedoeld als een breed voorlopig ontwerp wat vastgesteld kan worden als basis voor het opstarten van de benodigde bestemmingsplanprocedure.

Geschiedenis naar morgen brengen: Aan de Leusderweg 320 ligt al jaren een ongebruikt manegeterrein wat is gelegen op een unieke plek, aan de rand van bosgebied Nimmerdor. Een plek die ons als Amersfoort verbindt in de tijd.

Tot 1986 was het naastgelegen bos onderdeel van het particuliere landgoed Nimmerdor, dat in de 17e eeuw werd aangelegd door de bekende dichter Everard Meyster.

Op deze plek stichten wij gezamenlijk een nieuwe land- goedvorm, een kleinschalig woonproject op basis van uit-gangspunten voor morgen. De voorliggende kaders zijn tot stand gekomen in een breed participatief proces op basis van gedeelde waarden van de betrokken stakeholders.

De naam van het project Into the Woods ontlenen wij aan het bekende elektronisch muziekfestival in Amersfoort. Met de naamgeving van het project doen wij een suggestie voor de straatnaam, zodat de geschiedenis van morgen vandaag al kan worden verweven in de stad.

Voor aanmelden voor de (niet periodieke) nieuwsbrief over het project en om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen kunt u mailen naar info@habitoo.nl.

alle locaties

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op.

Impressies

Menu