Park Klein Weede – Hoogland

Hamseweg 70, Hoogland


In het Habitoo project Park Klein Weede worden 9 bungalow villa’s gerealiseerd op een zeer hoog niveau. Kenmerkend zijn de ruime kavels, het contemplatische design en de groene inbedding. Thuis komen in een oase van rust aan de rand van de stad tussen gelijkgestemde mensen, in een project met een besloten karakter en veel vrijheid.

In de laatste maand van 2019 hebben is er een mijlpaal bereikt in de ontwikkeling van het project Park Klein Weede.  Het bestemmingsplan Groot Weede Noord is vastgesteld door de gemeenteraad. Een doorbraak, want dit betekent dat de raadsleden instemmen met woningbouw op het perceel aan de Hamseweg 70. Op 18 december is de omgevingsvergunning aangevraagd voor de bouw van de 9 bungalow villa’s. Vanwege de wettelijke termijnen, vanuit de gemeente, verwachten wij uiterlijk in de eerste week van april uitspraak over de vergunning. 

 Ondertussen zijn wij bezig met de technische uitwerking van deze contemplatische design woningen en de landschapsinrichting.
Er wordt gewerkt aan nieuwe artist impressions en een verkoopbrochure. Eind februari worden de richtprijzen bekend gemaakt. Als er geen bezwaar wordt ingediend tegen het woningbouwplan, zullen wij daarna de officiële verkoop starten.

alle locaties

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op.

Impressies

Plattegronden

Locatie

Menu