Park Klein Weede – Hoogland

Hamseweg 70, Hoogland


In het Habitoo project Park Klein Weede worden 9 bungalow villa’s gerealiseerd op een zeer hoog niveau. Kenmerkend zijn de ruime kavels, het contemplatische design en de groene inbedding. Thuis komen in een oase van rust aan de rand van de stad tussen gelijkgestemde mensen, in een project met een besloten karakter en veel vrijheid.

De benodigde bestemmingsplan procedure is gereed om opgestart te worden. Met de omwonenden is op een bijzonder constructieve wijze overeenstemming bereikt over het plan, mede door de doortastende inzet van de gemeentelijke projectleider.

Als de procedure zonder bezwaren kan worden doorlopen zullen de woningen medio 2019 in verkoop gebracht kunnen worden. Wij gebruiken deze extra tijd nuttig voor de uitwerking van duurzame ambities in de bungalow villa’s en het aanscherpen en optimaliseren van het bouwproces voor u. Onze digitale niet periodieke nieuwsbrief is dé manier om op de hoogte te blijven, wij communiceren zodra er meer duidelijkheid is. Ten slotte zeggen wij dank voor uw geduld en kijken we uit naar de verdere uitwerking van dit unieke project voor Amersfoort.

alle locaties

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op.

Impressies

Plattegronden

Locatie

Menu