De Baakenmeester

Baak van Petten, Amersfoort


– Inmiddels zijn deze woningen verkocht en in aanbouw –

8 unieke en 13,5 meter (!) brede huizen die naar wens invulbaar zijn. Wilt u slapen en/of werken op de BG met daarnaast de ruimte voor een riante zitkamer en woonkeuken? Het kan hier! Nog slechts 3 van de 8 woningen zijn beschikbaar en de bouw zal binnenkort starten. Oplevering wordt verwacht eind 2016 – Q1 2017.┬áHet project “De Baakenmeester” kent 2 types woningen: Barkentijn en Brigantijn. Type Brigantijn heeft 1 laag terwijl type Barkentijn een verdieping heeft die naar wens tot 4 slaapkamers en een badkamer te vergroten is.

De 8 huizen zijn prachtig gelegen aan de Baak van Petten, een directe zijtak van het riviertje De Laak in Amersfoort Vathorst. U kunt in de toekomst direct vanaf het terras met een bootje naar het Randmeer varen. Aan de westzijde liggen de woningen aan het water en met de terrassen in de avondzon. Er zijn aan deze kant ook grote ramen gemaakt zodat de bewoners hier in de huizen maximaal van kunnen profiteren. De straatzijde is besloten, hier is ruimte voor de entree en er kunnen twee auto’s op eigen terrein worden geparkeerd.

Vanuit 6 verschillende bakstenen en verschillende gevelindelingen bepaalt u zelf de uitstraling van het huis. Er zijn daarnaast ontzettend veel indelingsvarianten mogelijk. Ook zijn er mogelijkheden voor een dakterras of zelfs een daktuin. Optioneel is er de mogelijkheid om een steiger of trap te maken voor het aanleggen van een eigen boot.

Belangstellenden zijn op volgorde van inschrijving in de gelegenheid gesteld om een reserveringsovereenkomst te tekenen, waarna met iedere individuele koper het wensenpakket is uitgewerkt op basis waarvan de definitieve koopovereenkomst zijn gesloten.

Neem contact op voor meer informatie, de verschillende plattegronden en mogelijkheden om een dergelijk huis te realiseren op de locatie die u voor ogen heeft!

alle locaties Brochure Downloaden

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op.

Impressies

Plattegronden

Locatie

Prijzen kavels

Kavel Oppervlakte Type Prijs VON
Nr. 1238M2Type A BarkentijnVERKOCHT
Nr. 1238M2Type C BrigantijnVERKOCHT
Nr. 2203M2Type A BarkentijnVERKOCHT
Nr. 2203M2Type C BrigantijnVERKOCHT
Nr. 3203M2Type A BarkentijnVERKOCHT
Nr. 3203M2Type C BrigantijnVERKOCHT
Nr. 4203M2Type A BarkentijnVERKOCHT
Nr. 4203M2Type C BrigantijnVERKOCHT
Nr. 5203M2Type A BarkentijnVERKOCHT
Nr. 5203M2Type C BrigantijnVERKOCHT
Nr. 6203M2Type A BarkentijnVERKOCHT
Nr. 6203M2Type C BrigantijnVERKOCHT
Nr. 7203M2Type A BarkentijnVERKOCHT
Nr. 7203M2Type C BrigantijnVERKOCHT
Nr. 8203M2Type A BarkentijnVERKOCHT
Nr. 8203M2Type C BrigantijnVERKOCHT
Menu