Achter het Zwanenwater – Leusden

Ursulineweg, Leusden


Achter het Zwanenwater: Een bijzonder woonproject op een prachtige locatie. Aan de Ursulineweg in Leusden realiseren wij op 8 ruime kavels stijlvolle vrijstaande woningen en een luxe twee-onder-een-kap.

In samenwerking met gerenommeerde ontwerpers Studio Mariska Jagt  en Wolterinck | Designing your world. Exclusieve luxe villa’s op de rand van het buitengebied, tegen de grens met Amersfoort. Met veel ruimte voor eigen inbreng in uitwerking de ontwerpen.

Nieuwe kans binnen het project
Voor de kavels B1 en B4 werken wij momenteel op verzoek vanuit de markt een nieuw woningtype uit. Compacter (minder m2 woonoppervlak) en daarmee significant lagere bouwkosten. De richtprijs voor deze woningen zal € 1.025.000,- VON zijn. Medio januari berichten wij u hier verder over.

Richtprijzen & Inschrijving
Onderstaand vindt u de benodigde informatie voor inschrijving op één van de acht villa’s en de richtprijzen VON.

Acht hoogwaardige ontwerpen op een toplocatie, volledig ontzorgd door Habitoo. Een unieke kans binnen handbereik gebracht.

Kavel A1 is inmiddels definitief verkocht. Voor de overige kavels worden de komende periode gesprekken ingepland.  Interesse in het project? Meer informatie over de woningen, de procedure of inschrijving?  Download deze informatie via onderstaande buttons of vul het contactformulier in en wij sturen u de digitale informatie per mail.

Achter het Zwanenwater Brochure

Inschrijvingsverklaring

 

 

 

alle locaties

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op.

Impressies

Locatie

Menu