De verschillende fases

Hoe werkt het?

Initiatief starten


Zelf (of samen met een collectief) voordelig individuele nieuwbouw wensen realiseren. Habitoo biedt u de mogelijkheid. Hoe? Geef aan waar u wilt wonen en geef aan hoe u daar wilt wonen.

Habitoo biedt een platform aan initiatieven en collectieven die zelf willen bouwen en ondersteunt ze. U bepaalt wat u wilt, particulier opdrachtgeverschap met professionele begeleiding binnen handbereik.

Of u nu een huis bouwt op een eigen kavel of met een groep gelijkgestemden uw eigen wijk wilt bouwen. Per fase krijgt het zijn vorm zoals u dat wilt.

Neem contact op voor een eerste vrijblijvend advies en een kosteloze quickscan. Meld u daarvoor aan bij Habitoo of stuur een email aan info@habitoo.nl voor meer informatie.

De eerste fase


U bepaalt zelf (of samen met een collectief) hoe ontwikkeling en bouw gestalte krijgen.

Dit start met een "oriëntatie en initiatieffase". In deze fase wordt aan de hand van een inventarisatie de haalbaarheid bekeken. Op basis van de woonvorm (Bijvoorbeeld vrijstaand, appartement, rijwoning, of tweekapper) en een locatie wordt een fictieve referentiewoning opgesteld als leidraad. Daarbij wordt een nauwkeurige indicatie van de richtprijs voor u samengesteld. Ook wordt er gekeken naar verschillende geschikte locaties voor het project als dat nodig is. Stuur een email naar info@habitoo.nl voor meer informatie.

De ontwikkeling


Er zijn verschillende invullingen mogelijk van de ontwikkeling en realisatie van uw project. Dit gaat van een ontwikkeling waarin u het gehele traject zelf invult en aanstuurt, tot aan een ontwikkeling die op basis van uw initiƫle wensen geheel voor u gerealiseerd wordt.

Het bouwen


Als bekend is hoe een project eruit komt te zien kan gestart worden met het uitwerken van de bouwplannen. Ook hier bepaalt u individueel of in een collectief hoe dit vorm krijgt.

Menu