Achter het Zwanenwater

Ursulineweg, Leusden

Een bijzonder woonproject op een prachtige locatie. Aan de Ursulineweg in Leusden realiseren wij op 8 ruime kavels stijlvolle vrijstaande woningen en een luxe twee-onder-één-kap.

Exclusieve luxe villa's

In samenwerking met gerenommeerde ontwerpers Studio Mariska Jagt  en Wolterinck | Designing your world. Exclusieve luxe villa’s op de rand van het buitengebied, tegen de grens met Amersfoort. Met veel ruimte voor eigen inbreng in uitwerking de ontwerpen

Mogelijkheden

Kavel A3 en B2 zijn momenteel onder optie. De rest van de woningen is reeds verkocht. Grote interesse in het project? Meer informatie over de woningen, de procedure of inschrijving?  Download deze informatie via bovenstaande buttons of vul het contactformulier in en wij sturen u de digitale informatie per mail.

Meer informatie

Acht hoogwaardige ontwerpen op een toplocatie, volledig ontzorgd door de aannemer en Habitoo. Een unieke kans binnen handbereik gebracht. In de brochure vindt u de tekeningen en verdere informatie over het proces. Via de inschrijfknop kunt u uw gegevens achterlaten. Wij zullen dan contact met u opnemen.