Achter het Zwanenwater

Ursulineweg, Leusden

Een bijzonder woonproject op een prachtige locatie. Aan de Ursulineweg in Leusden realiseren wij op 8 ruime kavels stijlvolle vrijstaande woningen en een luxe twee-onder-één-kap.

Exclusieve luxe villa's

In samenwerking met gerenommeerde ontwerpers Studio Mariska Jagt  en Wolterinck | Designing your world. Exclusieve luxe villa’s op de rand van het buitengebied, tegen de grens met Amersfoort. Met veel ruimte voor eigen inbreng in uitwerking de ontwerpen

Nieuwe mogelijkheden

Voor de kavels A2 en A3 werken wij momenteel op in samenwerking met de gemeente een alternatief woningtype uit. Medio januari komen wij met meer informatie over de mogelijkheden.

Meer informatie

Acht hoogwaardige ontwerpen op een toplocatie, volledig ontzorgd door de aannemer en Habitoo. Een unieke kans binnen handbereik gebracht. In de brochure vindt u de tekeningen en verdere informatie over het proces. Via de inschrijfknop kunt u uw gegevens achterlaten. Wij zullen dan contact met u opnemen.

*Kavel A1, A4, B3 en B4 zijn inmiddels verkocht. Voor een aantal van de overige kavels zijn we momenteel in gesprek. Interesse in het project? Meer informatie over de woningen, de procedure of inschrijving?  Download deze informatie via onderstaande buttons of vul het contactformulier in en wij sturen u de digitale informatie per mail.