Wonen op de nieuwe Lichtenberg


Wonen op een van de mooiste plekjes van Amersfoort!

Meander Medisch Centrum is inmiddels verhuisd naar een nieuw ziekenhuis aan de Maatweg. Op de oude locatie van het Lichtenberg ziekenhuis gaat de gemeente Amersfoort woningbouw realiseren. Hiervoor is een stedenbouwkundig plan opgesteld waarvoor de bestemmingsplan procedure al is doorlopen. De sloop van het oude ziekenhuis vertraagd waardoor momenteel niet bekend is wanneer de eerste particuliere kavels in de verkoop gaan. Wilt u weten wat Habitoo voor u kan betekenen op deze vrije bouwkavels? Stuur een email aan info@habitoo.nl.

De locatie van de Lichtenberg is gelegen in het Bergkwartier, een villawijk aan de zuidkant van Amersfoort. Het Bergkwartier is een gewilde wijk om in te wonen en de locatie van de Lichtenberg zal naar verwachting de laatste mogelijkheid zijn om nog op enige schaal nieuwbouw te kunnen plegen in deze wijk.

Een aantal mensen wil graag op een eigen wijze invulling geven aan hun woonbehoefte op deze locatie en heeft besloten zich daarvoor te verenigen in een Collectief. Hiervoor is een vereniging opgericht onder de naam “Wonen op de nieuwe Lichtenberg”. De gemeente Amersfoort heeft echter aangegeven dat het gehele project in kavels aan particulieren zal worden uitgegeven.

logo

 

alle locaties

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op.

Menu