Achter het Zwanenwater – Leusden

Ursulineweg, Leusden


Achter het Zwanenwater: Een bijzonder woonproject op een prachtige locatie. Aan de Ursulineweg in Leusden realiseren wij op 8 ruime kavels stijlvolle vrijstaande woningen en een luxe twee-onder-een-kap.

In samenwerking met gerenommeerde ontwerpers Studio Mariska Jagt  en Wolterinck | Designing your world. Exclusieve luxe villa’s op de rand van het buitengebied, tegen de grens met Amersfoort. Met veel ruimte voor eigen inbreng in uitwerking de ontwerpen.

Wegens grote belangstelling werken wij in dit project met een lotingsprocedure en optievergoedingen.

Richtprijzen & Inschrijving
Onderstaand vindt u de benodigde informatie voor inschrijving op één van de acht villa’s, de voorwaarden daarvan en de richtprijzen VON.

Proces en data
Wij kijken ernaar uit om samen met u deze acht luxe villa’s zoveel mogelijk als maatpak uit te ontwikkelen. Zodat u hier als toekomstige bewoner kunt wonen in het huis zoals u dat voor ogen heeft. Binnen de ontwerpen is veel flexibiliteit om de plattegronden aan te passen op uw persoonlijke leefstijl.

Start inschrijving: 15 oktober 2019
Sluiting termijn directe optie: uiterlijk 15 november 2019
Loting 4 kandidaten per kavel: uiterlijk 15 december 2019
Loting volgorde recht van koop onder 4 kandidaten per kavel: uiterlijk 15 januari 2020

Acht hoogwaardige ontwerpen op een toplocatie, volledig ontzorgd door Habitoo. Een unieke kans binnen handbereik gebracht.

Interesse in het project? Meer informatie over de woningen, de procedure of inschrijving?  Download deze informatie via onderstaande buttons of vul het contactformulier in en wij sturen u de digitale informatie per mail.

Achter het Zwanenwater Brochure

Inschrijvingsverklaring   Prijslijst & Voorwaarden

 

 

alle locaties

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op.

Impressies

Locatie

Menu