Achter het Zwanenwater – Leusden

Ursulineweg, Leusden


Achter het Zwanenwater: een bijzonder woonproject op een prachtige locatie. Aan de Ursulineweg in Leusden realiseren wij op 8 ruime kavels stijlvolle vrijstaande woningen en een luxe twee-onder-een-kap. De komende tijd updaten wij op deze pagina de beschikbare informatie met o.a. verkavelingen, plattegronden en prijsinformatie.

In samenwerking met gerenommeerde ontwerpers Studio Mariska Jagt  en Wolterinck | Designing your world. Exclusieve luxe villa’s op de rand van het buitengebied, tegen de grens met Amersfoort. Met veel ruimte voor eigen inbreng in uitwerking de ontwerpen.

De 8 kavels liggen verspreid over 2 bouwlocaties: op locatie A worden 2 vrijstaande woningen en een twee-onder-een-kapwoning gerealiseerd en op locatie B 4 vrijstaande woningen. De helft van de vrijstaande villa’s krijgt een lage goothoogte (i.e. één laag met kap) en 2 villa’s krijgen een hoge goothoogte (i.e. twee lagen met kap). De twee-onder-een-kapwoning krijgt ook een hoge goothoogte. Alle woningen mogen maximaal 600 kubieke meter inhoud krijgen in het hoofdgebouw.

Wonen in een exceptionele en stijlvolle villa, in een serene omgeving, met zelfs mogelijkheid om uw paard vertrouwd en zorgeloos ‘direct aan huis’ te stallen. De kavels op locatie B liggen namelijk pal tegenover pensionstal Klein Heiligenberg. Ziet u het al voor u? Thuiskomen is nog nooit zo mooi geweest.

Wegens grote belangstelling werken wij in dit project met een lotingsprocedure.

Interesse in het project? Meer informatie over de woningen of de procedure? Of wilt u zich alvast inschrijven voor de loting? Vul het contactformulier in en wij nemen uw gegevens op in de mailinglijst van dit project. Zo blijft u als eerste op de hoogte.

Een eerste loting vindt plaats 15 oktober 2019. Hierin worden 32 kandidaten geselecteerd die tegen een optievergoeding van €100,= gedurende 4 weken meegenomen worden in de uitwerking van de schetsontwerpen (SO) naar voorlopige ontwerpen (VO). Op dat moment zijn naar verwachting richtprijzen bekend met een bouwkostenraming die +/- 10%  nauwkeurig is.

Uit deze kandidaten worden later 8 definitieve kandidaten geselecteerd door middel van opvolgende loting waarmee de kavels toegewezen worden. De overige kandidaten komen op een wachtlijst. Deze kandidaten zijn de eerste 32 kandidaten die exclusief voorrang hebben op aankoop van 1 van de kavels. In volgorde van loting worden ze in de gelegenheid gesteld om hun wensen kenbaar te maken en tot aankoop over te gaan.

Toelichting Proces:

In de wereld van projectontwikkeling wordt gestart met de ontwerpfase op basis van de uitgangspunten van de locatie zoals die door de gemeente zijn vastgesteld. Dit wordt het schetsontwerp (SO) genoemd. In deze uitgangspunten is er een beeldkwaliteitsplan en zijn de kaders qua aantallen woningen en bouwvolumes vastgelegd welke in het bestemmingsplan zijn opgenomen. Deze schetsontwerpen zijn in opdracht van Habitoo gemaakt door Studio Mariska Jagt en Wolterinck – Design your world, gericht op een breed aantal doelgroepen. 32 kandidaten krijgen in dit unieke proces de kans om hun input te geven op deze schetsontwerpen in de fase waarin deze worden uitgewerkt naar de volgende stap, het voorlopig ontwerp.

Op 15 november zal de definitieve loting plaatsvinden waarmee de kavels toegewezen worden. Op dat moment zijn richtprijzen bekend met een bouwkostenraming die +/- 5%  nauwkeurig is. Kandidaten krijgen hierop tot 21 november gelegenheid om tot voorlopige aankoop over te gaan waarbij een aanbetaling gevraagd word.

In de planning wordt vervolgens het definitief ontwerp gezamenlijk met de individuele kopers uitgewerkt en proces verder opgestart voor de bouw van de woningen. Een verdere planning wordt momenteel in overleg met de (bouw)partners verder uitgewerkt.

De komende tijd updaten wij op deze pagina de beschikbare informatie met o.a. verkavelingen, plattegronden en prijsinformatie.

Interesse in het project? Meer informatie over de woningen of de procedure? Of wilt u zich alvast inschrijven voor de loting? Vul het contactformulier in en wij nemen uw gegevens op in de mailinglijst van dit project. Zo blijft u als eerste op de hoogte.

alle locaties

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op.

Impressies

Plattegronden

Menu